Besökte campingar

Härliga färger!

Igår tog vi vårt första steg mot vårt nya äventyr. På vår väg mot Sverige kommer vi bo på olika campingar i vårt tält. Samtidigt kommer vi ta bilder och filma den campingen för att sedan lägga ut på vår webbsida. Det gör att alla som känner sig sugna på att testa campinglivet vet hur de campingar är som vi besöker och kanske också vill testa dessa.

För att mjukstarta och samtidigt få upp vår kondis som är i princip lika med noll. Vi kommer behöva vara i form sedan när alla sevärdheter och andra guldkorn ska besökas under vårt äventyr. Därför började vi med att besöka vi tre olika campingar som finns i närheten där vi bor.

Dels för att få ett hum hur vi ska lägga upp våra ”reportage”, men också passa på att filma det som finns i Marbella med omnejd. Vi vet ju inte om vi kommer tillbaka här igen. Då är det dumt inte att utnyttja den tid som vi har kvar innan vi beger på resande fot.

Vi har i och för sig en baktanken med vårt upplägg. Det är att vi kommer fråga campingen om att få ett rabatterat pris mot att de kan använda vår film i deras marknadsföring. Dessutom kommer det bli enklare att få sponsorer och donationer när företag/privatpersoner har sett vad vi gör.

Camping Marbella Playa

Thomas är på ”G”!

Denna campingen är väldigt mysig och något som förvånade oss var att det fanns många som hade byggt in sina husvagnar, husbilar och bussar, så att det blev som små ”sommarstugor”. Vilket gav oss en känsla av att nästan hamna i koloniområde utan tomter, om ni förstår vad jag menar.

Campingen är fräsch och trevlig, fördelen är att den ligger ett stenkast från Medelhavet. Så förmodligen är det därför många bor på campingen året runt. En nackdel var att det finns ett poolområde på campingen, men förmodligen är det inte själva campingen som äger den då det kostade pengar för att gå in att bad. Inte okej enligt oss!

Camping Los Jarales

Svårt att se att det finns en camping bakom husen.

Hmmm, visserligen var de väldigt trevliga i receptionen, vi går alltid in och frågar om det är okej att filma och ta bilder. Campingen är sliten, poolen inte rengjord, visserligen var toaletterna okej, men den tilltalade oss inte alls. Visst att övernatta här en natt funkar inte, men vara långliggare funkar inte alls.

Visserligen ligger det restauranger, mataffär och liknande runt knuten, men det är inte allt. Dessutom ligger campingen intill den stora vägen, så all trafik hörs hela tiden. Tack, men nej tack till den campingen enligt oss.

Camping Cabopino

Carina tycker det är skönt i solen!

Campingen är en riktigt mysig och trevlig. Den är skuggig, välskött och erbjuder mycket för både stora som små. Här kändes det hemma, så det är kanske inte så konstigt att många svenska året runt boende finns här. Alla facilitet var fräscha och välskötta, samt de låg på lagom avstånd runt hela campingen.

Dessutom har campingen både en utomhus- och inomhuspool, bastu, träningsredskap och boulebana. För barnen finns det ett hus med bollhav och klätterställning. Utomhus finns det lekplats, hinderbana och linbana upp bland träden. Basket- och volleybollplaner, samt bågskytte för de som vill testa det.

Camping erbjuder även stugor av olika de slag om du inte vill bo i tält, husbil eller husvagn. Visserligen ligger Camping Cabopino ute vid den stora vägen, men det märktes inte av eftersom det finns gott och träd som är ljusdämpande. Här skulle vi kunna tänkas bo året runt!

Borta bra men hemma bäst

Det var riktigt skönt att komma hem igen efter vår utflykt, med tanke på att det var rena rama sommarvädret. Vi gick i kortärmat och det hade funkat med shorts också. Jag älskar solen och värmen, men med tanke på att vi är otränade så var det riktigt skönt att komma hem och se på våra filmer och bilder som vi hade tagit.

Vi hoppas att DU vill fortsätta följa vårt nya spännande äventyr som ligger framför oss. Vem vet vad vi kommer stöta på längs vägen!

You may also like...

Lämna ett svar