Flyttröra

Vår ihop vikbara takbox, smart eller hur!

Nu har vi packat i princip allt som går och packa i nuläget. Därför är det rena rama flyttröran ute i vardagsrummet. Vi har delat upp sakerna, dels det som ska ligga i vår takbox och det andra som ska ligga i bagaget. Det är inte klokt så mycket vi har samlat på oss sedan vi kom ner till Spanien för nästa 5 år sedan.

Då hade vi även allt vårt pick och pack i bilen, den var knökfull! Nu ska bilen bli det igen, förhoppningsvis! Det är faktiskt en fördel att vi har packat bilen en gång och det gör att nu vet vi vad vi ska tänka på så att det ska bli så lät som möjligt för oss.

Detta ska få plats i takboxen

Blir experter

Det är en viss skillnad. Denna gång ska vi inte köra raka vägen genom Europa, utan ska stanna, slå upp tältet, bo en vecka, riva tältet och packa bilen igen. Med tanke på att vi har 22 inplanerade stopp längst vägen så lär vi bli experter på att slå upp tält. Visserligen på stoppet i Slovenien kommer vi bo hos rara Anette Rosenberg som har bjudit in oss till sitt hem. Vilket vi ser fram emot!

Nu vill vi egentligen bara börja vårt äventyr och längtar efter att bege oss ut i det blå. Vi har faktiskt bestämt att vi ska vara mer spontana denna gång och inte boka någon camping, utan vi chansar att det finns plats någonstans. Detta kan vi göra eftersom det är smockat med campingplatser längst hela vår resrutt.

Resten i bagaget

Återställa lägenheten

Vi har börjat återställa lägenheten till hur den såg ut när vi flyttade in. Lägenheten ägs av ett irländskt par och har varit underbara att hyra av. Nu ska de hyra ut lägenheten igen efter att vi har lämnat den. Problemet med att återställa är att komma ihåg vilket som är våra saker och vilka som är deras. Men men det ordnar sig säkert, tack och lov tog vi foto när vi flyttade in.

Detta var allt för denna gång, men missa inte vår inlägg här på Scorpio Media Tube eller i vår FB-grupp https://www.facebook.com/groups/ScorpioMediaAgency/ så är du säker på att du inte missar något när vi väl beger oss. Ha en bra dag!

You may also like...

Lämna ett svar